APK KEURING IN Bavel

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Autooomen bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Bavel. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Bavel om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage Autooomen

Bij Vakgarage Autooomen is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Autooomen uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Autooomen geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Bavel die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Bavel en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage Autooomen IN Bavel

Bent u woonachtig in Bavel en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Autooomen bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Ambachtsweg 1 in Bavel. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Bavel maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0161-437437 of mail naar info@vakgarageautoOomen.nl

APK keuring in Bavel, in de provincie Noord-Brabant? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Autooomen
Ambachtsweg 1
4854 MK Bavel

tel.: 0161-437437
mail: info@vakgarageautoOomen.nl